Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bygghandlare går ihop – "Ser stor potential i Mora"

Nu flyttar AB Karl Hedin Bygghandel och Wasa Byggträ (Woody) i Mora ihop, det meddelar företagen i ett pressmeddelande.

Annons

I nuläget ligger de båda byggvaruhusen på varsin sida av Mora centrum, men nu ska man alltså flytta ihop under samma tak.

– Vi ser fortsatt stor potential i Mora och har under en längre tid sökt nya vägar eftersom vi har vuxit ur vår befintliga anläggning i Noret. Genom sammanslagningen med Wasa Byggträ får vi med lokala duktiga medarbetare möjlighet att fortsätta växa och utveckla vår verksamhet på en anläggning som är optimerad för att bedriva försäljning av byggmaterial, säger Martin Stolth, AB Karl Hedin Bygghandel, i pressmeddelandet.

Martin Stolth, AB Karl Hedin, Thomas Karlsson, Wasa Byggträ, Håkan Öhagen, Wasa Byggträ, Joacim Conradson, AB Karl Hedin och  Sune Johansson från Wasa Byggträ. Foto: AB Karl Hedin

Företagen kommer gå under AB Karl Hedins varumärke och ligga på Wasa Byggträs mark i Kråkberg, där man under våren ska färdigställa en stor bygghandel med ett komplett sortiment av trä- och byggvaror.

– Att Karl Hedin kommer in i bilden känns mycket bra! Det är ett livskraftigt familjeföretag som verkar i och värnar om det lokala både när det gäller byggare, konsumenter och personal! Jag är övertygad att detta är den absolut bästa aktören för både medarbetare samt kunder och ger de bästa förutsättningarna att fortsätta vara en professionell och serviceinriktad bygghandel. AB Karl Hedin har de resurser och den offensiva inställning som krävs för att möta morgondagens kundbehov, säger Sune Johansson på Wasa Byggträ i en kommentar i pressmeddelandet.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons