Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandlade sambo

Annons

Det var i mitten av januari som mannen tillfogade kvinnan smärta och blånad genom att dra henne i håret. Han har även knuffat ned kvinnan från en stol och med våld tvingat henne att ta en sexleksak i munnen. Han har även slagit kvinnan över handen med sexleksaken i form av en dildo. Detta resulterade i ömhet, smärta och blånad.

Enligt åtalet har mannen även hotat henne genom att tala om knivar i kökslådan och en yxa i vedboden och att det kunde bli ett mord att läsa om i tidningen.

I förhören förnekar den dömde det som åklagaren påstår.

Mannen har tidigare dömts för misshandel och den villkorligt medgivna friheten på två månaders fängelse förklarade tingsrätten som förverkade. Han ska även kvarstanna i häktet till dess att domen vinner laga kraft.

Han ska även utge skadestånd på 17000 kronor till kvinnan för sveda och värk samt 500 kronor i avgift till brottsofferfonden.

I domen framkommer att den dömde mannen varit svartsjuk för att kvinnan skulle har flirtat och dansat med en annan man. Kvinnan uppfattade allt så hotfullt att hon hoppade ut genom fönstret och flydde från platsen. Mannen sprang efter henne och återförde henne till huset.

Tingsrätten gjorde bedömningen att kvinnans berättelse var saklig och trovärdig vilket också styrks av äkarjournalen och tillhörande fotografier.

HARALD LOHSE

Mer läsning

Annons