Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minns mycket väl

Annons

Svar till Lena Olsson,

den 31 maj.

Nej, jag har inte tappat minnet. Jag kommer mycket väl ihåg mötet den 12 december 2005 och jag vet att länsstyrelsen ska bekosta en drogsamordnare under två år. Det är suveränt, men det är inte det jag menar med en ungdomssamordnare.

Jag förknippar inte ungdomar enbart med droger och missbruk utan anser att det behövs någon som samordnar alla positiva ungdomsfrågor. Den nya drogsamordnaren har som sin största arbetsuppgift att göra en omfattande kartläggning av ungdomarnas vanor, inte samordna de löpande ungdomsfrågorna.

Lena Olsson (v) hävdar att jag på sittande möte ändrar förslaget men då måste jag be dig att plocka fram min motion och kommunchefens yttrande och studera det närmare.

I min motion föreslår jag att någon "anställs/utses" och kommunchefen skriver att man skulle kunna "frigöra resurser". Detta betyder i klartext att man skulle kunna lägga ungdomssamordningen på en redan inom kommunen anställd person inom befintlig budget. Det behöver alltså inte kosta en krona extra.

Att anklaga mig för att "tydligt vilja smutskasta ett visst parti" är enbart löjligt. Jag håller helt och hållet med dig Lena. Det märks att det snart är val för då använder du flitigt ordet populist om allt och alla som har åsikter och idéer som inte rimmar med dina och ditt partis.

ANN-LOUISE EKLUND, VICE ORDFÖRANDE I BARN- OCH UTBILDNINGSNÄMNDEN OCH ORDFÖRANDE FÖR MALUNG/SÄLEN-PARTIET.

Mer läsning

Annons