Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer civilkurage efterlyses

Annons

Svar till Folkets röst:

Nu har vi läst två insändare från Folkets röst. Man kan undra var du var när vi andra var ute på alla torgmöten. Vad jag kommer ihåg av de torgmöten som vi var runt på i länet så lyste medlemmarna från Ludvika med sin frånvaro.

Vi hade hela tiden 75-80 procent överrepresentation från norra länsdelen och då inser du väl att även norra delen av länet ingår i Dalarnas Sjukvårdspartis ansvar när vi har kommit in i Landstinget Dalarna? Den avundsjuka som du utstrålar kan man fråga sig vad den bottnar i när du ondgör dig över att Lisbeth Mörk Amnelius är partiets landstingsrådkandidat. Detta beslut togs vid ett enhälligt möte med medlemmarna i Dalarnas Sjukvårdsparti liksom att Anitha Jerlerud fick erbjudandet som politisk sekreterare vid samma möte, även det ett enhälligt beslut.

Detta beslut har undertecknad inte tagit ställning till ännu, men du kanske är intresserad eftersom du verkar vara så angelägen att ställa upp och arbeta ideellt. Lisbeth Mörk Amnelius och Anitha Jerlerud gör det arbete som ålagts dem av Dalarnas Sjukvårdsparti.

Jag kan bara konstatera att du inte har stor kunskap i det arbete vi alla har lagt ner helt på ideell basis hittills. Men du kommer och förolämpar alla som arbetar ideellt inom Dalarnas Sjukvårdsparti.

I din sista insändare ondgör du dig också över den röriga hemsida som Dalarnas Sjukvårdsparti har på nätet. Den frågan får du helt enkelt ta upp med din vän Ken Swedenborg då det är han som är ansvarig för denna.

Nästa gång du har åsikter hoppas jag att du har så pass mycket civilkurage att du törs skriva under med ditt namn.

För min del tänker jag i fortsättningen inte svara på påhopp som kommer från människor som inte törs stå för sina åsikter.

ANITHA JERLERUD, DALARNAS SJUKVÅRDSPARTI

Mer läsning

Annons