Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor att gör i Ore - hela sommaren

Annons

Det blir en midsommar och en sommar med musik och utfärder till vackra platser i Ore med Ore församling.

Här kommer sommarprogrammet:

På midsommardagen är det högmässa i kyrkan och den 25 juni blir det friluftsgudstjänst i Gammelstan i Norrboda med majstångsresning, Orekören sjunger och så blir det kaffeservering.

Den 2 juli kommer nästa friluftsgudstjänst då i Ejheden. Den 5 juli kommer första konserten i serien Musik i sommarkväll. Nydahl, Agnas, Lindh Trio spelar.

Båtsöndagen infaller i sommar den 9 juli och då medverkar också spelmännen.

Morgongudstjänsten på Vindförbergsudde sker den 12 juli och på kvällen samma dag äger den andra konserten i Musik i sommarkväll rum. Då blir det "Örongodis" i Ore kyrka med Lena Liss och Per Gustafsson, trumpet och Mikael Wikman piano.

På kvällen den 15 juli blir det vesper vid Meditationsplatsen i Norrboda. Nästa dag 16 juli fäbodsgudstjänst i Stråbodarna.

19 juli sjunger sångsolist Katarina Frogner Kockum ackompanjerad av Matilda Sandén på cello och Mattias Bäck piano.

23 juli blir det fäbodsgudstjänst i Ärteråsen, 26 juli Musik i sommarkväll med Andreas Andersson, saxofon, Stefan Stenberg, kontrabas och Samuel Hällkvist gitarr, Freeplay som spelar Jazz och folkton.

Den 30 juli blir det gränsträff i Håven, den 3 augusti familjeresa till Järvszoo, den sjätte augusti fäbodgudstjänst i Säla, friluftsgudstjänst i Dalrfors den 13 augusti, surströmmingsfest i sockenstugan den 17 augusti , 20 augusti friluftsgudstjänst vid prästgården och den 27 augusti gudstjänst i Näsets bystuga.

KATARINA CHAM

Mer läsning

Annons