Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många träffade nya LIF

Annons

I strålande väder stod klubbens ordförande Nils-Erik Johansson utanför Ejendals arena under lördagseftermiddagen för att välkomna och ta emot alla de som på något organiserat sätt stöder klubben.

- Det känns mycket bra att det trots detta fina väder kommer så många. Vi har till och med supporterbussar från Småland på plats, sade han.

Ledningen är övertygade om att laget och dess organisation står stark inför nästa säsong. Klubben har 7 000 egna medlemmar och 500 stora sponsorer. Till det tillkommer supporterklubben Leksands stars och Tokiga masar.

- Alla våra stora sponsorer följer med oss trots att vi har ramlat ur elitserien. När det gäller medlemsantalet har vi till och med fler medlemmar nu än vid samma tid i fjol, sade Johansson.

Under eftermiddagen kunde besökarna mingla med ledare och spelare. Många utmanade spelare i bordshockey eller bordtennis. Andra passade på att bara prata med hockeystjärnorna.

I foajén var alla butiker, barer och kiosker öppna. På scenen spelade Falubandet Basically the same.

Klockan 16.00 presenterades också det nya laget inför allsvenskan, inklusive nye sportchefen Mikael Lundström och tränaren Jukka Rautakorpi. Senare under eftermiddagen kunde de som ville, avrunda träffen med fotbolls-VM på storbildsskärm.

- Det känns tryggt inför den nya säsongen, konstaterade Nils-Erik Johansson.

MATS LAGGAR

Mer läsning

Annons