Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man tror inte sina ögon

Annons

Man tror inte det är sant, när man ser vad våra politiker håller på med. Hur kan de gå ut och efterlysa folk som ska flytta hit, när det inte ens finns jobb åt alla som redan bor här i kommunen och i länet.

Nej, ta och gör ett paket åt alla masar och kullor som är arbetslösa först och främst! Sedan kan ni fiska folk utifrån.

Och se till att våra skattepengar kommer äldreomsorg, skola, sjukvård, daghem och så vidare till godo, innan de förslösas på allehanda jippon. Man blir urförb...!

Är kommunernas vanliga knegare inte värda ett ruttet lingon i era ögon? Ska det bara finnas välutbildat folk i er kommun och erat län?

Folk som jobbar med omsorg, de är väl inget värda, till dem finns det aldrig pengar, enbart sparkrav. Satsa rätt någon gång så kanske ni kan sitta kvar ett tag till på era höga stolar med stora löner.

Hur kan ni fixa välkomstpaket åt människor utanför Dalarna när ni inte klarar av att ta hand om dem som redan är här och som kämpar varje dag för att få ett jobb?

Nej, snart går nog flyttlassen härifrån. Då står ni politiker där med tomma arbetsplatser, kanske ni själva får börja jobba nere på golvet.

Visa människor här hemma att ni tänker på dem i första hand, då får ni kanske fortsatt förtroende inför valet.

Sätt er ner och diskutera vad ni egentligen borde göra för att få Dalarna trivsamt att bo i.

DALKULLA

Mer läsning

Annons