Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man dömdes till åtta månaders fängelse

Annons

Det var i slutet av 2004 som den då 21-årige mannen kom i kontakt med en 13-årig flicka genom internet. De började chatta och bestämde träff utanför Systembolaget i Ludvika, för att sedan bevista en fest i mannens bostad.

Mannen köpte ut cider och vin till den minderåriga flickan och hennes väninna som var med vid tillfället. På festen i bostaden blev båda flickorna så berusade att de kräktes.

Den 13-åriga flickan stannade kvar i lägenheten över natten, medan hennes väninna gick därifrån. Hon uppger att hon hade samlag med den några år äldre mannen, men han förnekar händelsen.

Efter det första mötet träffades flickan och den 21-årige mannen en gång till i hans lägenhet och även denna gång hade de samlag, uppger hon. Hon uppger också att hon när hon chattade med mannen tydligt uppgav hur gammal hon var. Förutom ovanstående brott har den 23-årige mannen en gång under sommaren 2005 kört bil trots han inte har körkort. På OKQ8 på Snöåvägen i Ludvika körde han på och skadade en skjutport, men avvek från platsen utan att varken upplysa om incidenten eller lämna namn och uppgifter om hemvist.

NINNA PRAGE

Mer läsning

Annons