Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu får näringslivet sin egen tidning

/
  • Redaktionsmöte. Gruppen bakom den nya näringslivstidningen är från vänster: Åsa Larsson, Eva Nederberg, Karin Welam, Anki Förste, Oskar Lundgren, Linn Engman, Stefan Olsson, Henrik Brandberg, Therese Hedback och Therese Englund.

Annons

-Den kommer att ges ut tre gånger i år och ska distribueras till samtliga hushåll, företag och även finnas tillgänglig på turistbyråerna och andra sserviceställen med många besökare, säger Åsa Larsson från Fönsterbacken som är tidningens redaktör. Till sin hjälp med det grafiska arbetet har hon Anki Förste från företaget Tant Orange, som även blir ansvarig utgivare tillsammans med Oskar Lundgren från Näringslivssamverkan. Som annonssäljare har dessutom Therese Hedback från Malung anlitats.

-Syftet är naturligtvis att lyfta fram det näringsliv vi har i ljuset och att detta i sin tur ska leda till att fler inspireras till att starta företag och skapa arbetstillfällen, säger Eva Nederberg från arbetsförmedlingen som är en av parterna bakom tidningen.

Övriga finansiärer är Lärcentrum, Industrikraft, FR Företagarna och Näringslivssamverkan som även kommer att ge namn åt tidningen som får en upplaga på cirka 5 000 exemplar på utgivningstillfälle som i år blir i juni, september och december.

Mer läsning

Annons