Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnare i tipspromenaden vid Elens dag

Den 23 januari arrangerades elens dag runt om i Sverige och Malungs Elnät medverkade, genom att bland annat arrangera en tipspromenad för skolbarn. Nu är det klart att Blomsterbäcksskolan var de som gjorde det bäst.

Annons

Blomsterbäcksskolan klass fem kan nu pryda klassrummet med en specialdesignad lampa.

Cirka 150 barn deltog i tipspromenaden under dagen. Där det förutom tipspromenaden ingick en rad andra aktiviteter, bland annat fick barnen prova på att åka skylift, bandvagn och snöskoter.

Alla som deltog i tipspromenaden fick ett pris, men det skulle även utses en vinnare bland alla skolklasser som medverkat. För dem hade ett speciellt pris. Det var en specialdesignad lampa, som skulle illustrera vad det hela handlade om.

– Samarbetet med skolorna under elens dag blev mycket lyckatoch jag hoppas att vi kan utveckla detta till nästa år, konstaterar Kajsa-Stina Gyllenvåg, chef för nätmarknad vid Malungs Elnät.

Vinnare blev ett efter att alla svar kontrollerats, Blomsterbäcksskolan, klass fem. De fick den specialdesignade lampan och dessutom firades det hela med tårta och festis till alla eleverna i klassen.

Mer läsning

Annons