Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny bygghandel öppnar i länet: "Siktar på att bli störst i Dalarna"

Woody satsar på Dalarna och öppnar en ny bygghandel i Kläppen-området strax söder om Sälen.

Annons
Genrebild.

Woody har beslutat om en nyetablering i Sälen och öppnar bygghandel under det nya namnet Woody bygghandel Grund och Fasad.

Bakom etableringen står Olsson Trävaror i Höviksnäs på Tjörn i samarbete med Urban Nordqvist och Andreas Thorelund från Sälen.

De förstnämnda är sedan tidigare en stor leverantör av material till området och har bland annat Fjällbetong i Sälen som kund.

- Vi har tillsammans identifierat ett stort behov i området av både kunskap och grundmaterial, och marknaden i regionen expanderar de närmaste åren med flera större byggprojekt som till exempel byggstart av en ny flygplats, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel, i ett pressmeddelande.

Andreas Olsson, som representerar de fyra delägarna som redan idag har en passande fastighet vid Kläppen-området strax söder om Sälen, ser stor potential för satsningen.

- Vi har högt satta mål med den nya verksamheten och siktar på att bli störst i Dalarna och närliggande regioner när det gäller grund och fasad, säger han,

Verksamheten kommer att öppnas i två steg. Under våren startar ett sälj- och projektkontor och tidigast under senhösten öppnas själva byggvaruhuset.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons