Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mingeldag vid Whitenature i Malung - företag visade upp sig och knöt kontakter

På lördagen var det åter dags för en av mingeldagarna vid Whitenature i Malung. Drygt en handfull företag fanns på plats och cirka 150 besökare stömmade genom lokalen.

Annons

Cirka 150 personer besökte i helgen mingeldagen vid Whitenature.

Whitenature etablerade sig för cirka ett år sedan i lokaler som tidigare använts av Normark. Syftet var att ha ett lager för den webb butik paret Losbjer, Anicka och Robert, driver. Snart insåg de att det skulle fungera att ha en butik i lokalerna och de öppnade lokalen för besökare.

– Ett problem för nya företag är att ha pengar till marknadsförning och vi insåg att problemet var det samma för i stort sett alla nya små företag, berättar Anicka Losbjer.

Då väcktes tanken på att skapa ett nätverk med små företag i bygden och för att de skulle synas så arrangerade de mingeldagar och bjöd gemensamt in besökare att ta del av deras verksamhet.

– Vi bildade helt enkelt ett nätverk för små företag i bygden och utan någon begränsning av vilken inriktning de har, poängterar Robert Losbjer.

I helgen var det åter dags för en mingeldag i lokalerna och drygt en handfull företag fanns på plats och presenterade sig. Besökarna kunde går runt och prata med de ansvarig och kanske ta en kopp fika när de var på plats.

– Förhoppningen är att detta ska leda till att det knyts olika affärsmässiga kontakter för att det ska bli framtida affärer mellan de lokala företagen, säger Robert Losbjer.

Nästa mingeldag är inplanerad till sista helgen i november, 24-25 november och då är det ett tema inriktat mot jul.

Mer läsning

Annons