Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man åtalas för flera fall av sexuellt ofredande och hemfridsbrott

En man i 20-årsåldern från Göteborg åtalas av två fall av sexuellt ofredande och i ett fall av hemfridsbrott. Utöver detta åtalas han även för narkotikabrott. Det hela ska ha skett i början av året.

Annons

Det första fallet av sexuellt ofredande ska ha skett på en adress i Sälen och då ska han ha bett en kvinna utföra sexuella tjänster, eller sexuella handlingar med honom. Han ska ha knuffat ner henne på en säng och visat sitt könsorgan.

Samma dag ska han ha sexuellt ofredat en annan kvinna på samma adress. I det fallet ska han ha lagt sig bredvid kvinnan på en säng, där ska han bett henne utföra sexuella tjänster. Strax efter ska han gått mot henne med uppknäppta byxor och upprepat begäran.

I samma veva ska han på samma adress och i samband med detta misshandlat en man genom att slå honom i ansiktet med flera slag, så han föll till marken.

Han har dessutom stannat kvar på adressen, trots att han blivit uppmanad att lämna bostaden. För detta åtalas han för hemfridsbrott. Till det kommer att han åtals för att ha använt kokain, som är ett ämna klassat som narkotika.

I förhör erkänner mannen ringa narkotikabrott, men uppger att han inte kan varken förneka eller erkänna de brott han ställs till svars för.

Nu kommer Mora tingsrätt att pröva saken under nästa vecka.

Mer läsning

Annons