Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Golfen får en egen dag i Snöån

På lördag firas "Golfens dag" på Snöå Golfklubb i Snöån. Det pågår en rad aktiviter, bland annat finns det möjlighet att prova på att spela golf. Besökarna kan även vara med på olika tävlingar, där de har chans att vinna olika priser.

Annons

Under lördagen bjuder Snöå Golfklubb in till en dag med massor av olika aktiviteter. Förutom det som direkt kan kopplas till sporten, som att rangen är öppen med gratis bollar så man kan träna på de olika golfslagen, så är det tävling i puttning, så finns det möjlighet att gå 5-6 hål med en aktiv spelare och där man kan vinna det som i sammanhanget kallas ett grönt kort.

För de mer teknikintresserade så visas banarbetarna upp de maskiner som finns på golfbanan och de kommmer också att visa hur en green klipps för att bli riktigt bra.

Lokala företag finns på plats och berättar om sin verksamhet och produkter. Även ett lokalt företag bjuder besökarna på glass under hela dagen.

På plats har golfklubben sammanställt en utställning där de med bilder och film visar upp vad som hänt genom åren. Det serveras dessutom fika på logen.

Dagen rullar igång på morgonen klockan 10.00 på lördag 20 maj och sedan pågår det fram till klockan 15.00.

Mer läsning

Annons