Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjällkalaset hålls i Sälen för sjunde året i rad: "Det känns fantastiskt"

Med start i dag, den 8 februari, hålls Mix Megapols Fjällkalas i Lindvallen i Sälen. Detta är sjunde året i rad som arrangemanget hålls.
På scen står bland annat Darin och Chris Kläfford.

Annons

Idolvinnaren 2017 Chris Kläfford och Idoltvåan 2004, Darin Zanyar, kommer till Mix Megapols Fjällkalas i Lindvallen i Sälen den 8-11 februari.  Foto: Pontus Lundahl/TT och Christine Olsson/TT

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Från Himlarocken till Melodifestivalen - här är Stiko Pers vandring mot schlagerfesten

Här är artisterna som tjänade mest – Flera dalanamn på Topp 100-listan

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Mix Megapols Fjällkalas pågår mellan torsdagen och söndagen denna vecka, i Lindvallen. På scen står bland annat Darin, Mariette, Anton Hagman och den senaste Idolvinnaren Chris Kläfford.

Fjällkalaset är dels ett stort evenemang på plats men även en stor radiotävling där radiokanalens lyssnare ha kunnat tävla om att vinna en fjällstuga, skidpass och andra priser.

- Det känns fantastiskt att genomföra Mix Megapols Fjällkalas för sjunde året i rad. Genom att Mix Megapols Fjällkalas är öppet för allmänheten har det blivit ett publikt dragplåster för alla gäster i Sälen genom aktiviteter med våra sponsorer, radiosändningar och alla fantastiska artister, säger Rickard Lindberg marknadschef och projektledare för Mix Megapols Fjällkalas, i ett pressmeddelande, där det även finns mer information om arrangemanget.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för iPhone och Android här

Mer läsning

Annons