Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets UF-företag i Malung-Sälen/Vansbro

Vinnare i den lokala tävlingen av Årets UF-företag i Malung-Sälen/Vansbro blev Bring it UF.
Företaget drivs av Linnéa Förste och Linnéa Johansson.

Annons

Linnéa Johansson och Linnéa Förste fick ta emot blommor och gratulationer från näringslivschef Maggie Grundén och läraren Jörgen Jernberg.

Bring it UF tillverkar och säljer ett praktiskt fodral åt i huvudsak sminkborstar, men som även kan användas åt andra föremål så som pennor, målarpenslar och diverse mindre verktyg. Fodralet är gjort av sushimattor och resårband och är en bra lösning för förvaring åt penslar och borstar under förflyttning för att inte skadas.

Tävlingen av Årets UF-företag i kommunen är en omfattande tävling där UF-företaget blir bedömd inom fyra olika moment: rapport, företagspresentation, intervju inför jury och utställning. Alla momenten är lika mycket värda. Tävlingen fungerar också som kval till den regionala tävlingen Årets UF-företag i Dalarna ”Dalamästerskapen 2017” den 30 mars i Falun.

Årets jurygrupp, som utsett vinnarna bestod av Viviann Tällberg(affärsrådgivare), Susanne Hedberg-Eriksson (näringslivsutvecklare), Annelie Bälter(ekonom), Oskar Johansson och Christian Thors ( före detta framgångsrika UF-företagare)

Mer läsning

Annons