Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckat trots regn

Annons

Hela dagen lång bjöds det på fotboll och lite kringaktiviteter, tipspromenader, lotterier och givetvis hamburgare, korv och fika.

Ulfshyttans IF har i flera år arrangerat den här dagen och lockat många från byarna runt omkring.

I år blir det till och med två Ulfshyttedagar, den andra blir den 3 september och då har man förhoppningar om sol och värme.

- Vi har cirka 300 medlemmar i föreningen och av dem är 120 aktiva barn. Vi tycker det är bra att de får något vettigt att syssla med, säger Lena Lagestam, som tog initiativ till supporterklubben och ingår i styrelsen.

Först ut var de blåvita P11-kill-arna. De mötte Mockfjärd och den matchen slutade 3-6.

I match nummer två spelade hemmalagets pojkar/flickor i duggregnet mot Gustafs. Den matchen slutade med förlust även den 0-7.

Ulfshyttans P12-lag mötte sedan Bullermyren och matchen slutade 2-5.

Sedan var det dags för "stormatchen" mellan Ulfshyttans A-lag och Sunnansjö IK. Här slutade det med dagens enda hemmaseger, 7-2. Sist ut var Ulfshyttans F12-lag som ställdes mot Smedjebackens FK. Här blev resultatet 1-2. Trots regn och rusk så verkade alla nöjda med Ulfshyttedagen. Många var nöjda med de fina priser som lottades ut på lotterierna.

- Vi har tur att vi har så många företag som ställer upp för oss här ute. Det gör det roligt att fortsätta, säger Lena Lagestam, entusi-astisk UIF-fan.

JAN KORSGREN

Mer läsning

Annons