Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Toffe" tar tillfälligt över som näringslivschef i Ludvika

Torleif Fallsdalen går in som tillfördnad näringslivschef i Ludvika under torsdagen för Lars-Åke Josefsson som går i pension om ett par veckor. Torleif Fallsdalen har drivit företag i 30 år och är ett känt Ludvikaansikte.

Annons

Torleif

Torleif Fallsdalen har drivit företag i gatuköksbranschen och också varit moderator under kommunens företagarfrukostar. Han är förordnad att vara näringslivschef i sex månader.

– Jag drev de här företagen under 30 år men sålde verksamheten vid årsskiftet. Den här tiden har förstås gett mig många lokala kontakter och jag har även tidigare varit aktiv i Företagarföreningen under många år, säger Torleif Fallsdalen i ett pressmeddelande.

– Kommunens och näringslivets förståelse för varandras roller har förändrats till det bättre under senare år. Nu vill jag vara en del i att bygga vidare på den utvecklingen.

Kommunen håller på att göra översyn av näringslivsorganisationen. Enligt kommunchefen Jan Lindström kommer Torleif Fallsdalen passa som handen i handsken under tiden fram till att en ny näringslivschef hittas.

– Det vi håller på med nu är att arbeta fram hur den framtida näringslivsorganisationen ska se ut. Att under den här perioden ha möjlighet att få in ”Toffe” Fallsdalen som tillförordnad näringslivschef känns som en perfekt lösning, säger Jan Lindström i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons