Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart är det jul igen hos Lionsdamerna i Ludvika

Damerna i Lions Club Ängsklockan i Ludvika ordnar som vanligt med julsaksloppis med start exakt på dagen en månad före jul.

Annons

Bland andra Margareta Vester, Åsa Meuller och Monica Enberg ser fram emot Ängsklockans julsaksloppis och julförsäljning. I år går intäkterna till hjälpinsatser för Syriens glömda barn.

– Ja, vi börjar med försäljningen i Gallerian fredagen den 24 november och håller på till och med söndag den 3 december, säger BrittMarie Pettersson, PR-ansvarig i Ängsklockan.

Hon framhåller att Ängsklockan gärna tar emot saker av olika slag som kan säljas på loppisen.

– Behöver du inte längre alla dina gamla julsaker? I så fall, släng dem inte om de fortfarande går att använda utan kom till Gallerian och lämna grejerna till oss, så blir de sålda. Du är välkommen när som helst under öppettiderna. Om du vill lämna sakerna i förväg kan du kontakta Åsa Meuller, framhåller Pettersson i ett pressmeddelande.

Hon berättar vidare att Ängsklockan förstås också är i gång med annan försäljning på jultemat under den första adventshelgen. Förutom loppisen har man då den sedvanliga julmarknaden med försäljning av hembakat bröd och lotterier med fina vinster.

– Intäkterna från årets julsaksloppis och julmarknad går den här gången oavkortat till hjälpinsatser för Syriens glömda barn.

De som vill skänka saker som inte riktigt hör hemma på en julloppis är också välkomna att lämna sitt gods hos Ängsklockan. Sådana grejer sparar föreningen till framtida försäljningar under 2018, främst den stora vårloppisen.

Mer läsning

Annons