Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pröva fyllan fri från baksmälla

/

Annons

Under fredag och lördag kväll på Ludvikafesten går det att provsmaka färgglada och alkoholfria drycker i ett tält på Storgatan. Det är Ungdomens Nykterhetsförbund och Ungdomsrådet i Ludvika som ska erbjuda detta och ha aktiviteter i tältet.

Båda kvällarna ska det lottas ut en platt-tv och besökarna kan få prova på hur det känns att göra saker med motsvarande två promille i kroppen med hjälp av så kallade promilleglasögon.

En synupplevelse blir det också på festen genom att de lokala artisterna Knock Out och Pain kommer att satsa extra på pyroteknik.

Knock Out spelade även under förra årets Ludvikafest och består av Ludvikakillarna David Sundqvist, Ove Wetteskog, Christer Silverin och Andreas Holmlund. Den sistnämnda är en av de tolv deltagare som gick vidare från Idol till Sista chansen 2007.

Både Pain och Knock Out kommer att videofilma sina uppträdanden och för Pain kommer filmningen att leda till en DVD-produktion, uppger Rosén. Peter Tägtgren gör ett av sina få uppträdande i Sverige denna sommar på Ludvikafesten och efter framträdandet åker han till Finland och Tyskland.

Mer läsning

Annons