Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu har 150 företagare skrivit på för Rosén

Annons

Johnas Jansson, Elbolaget montage, säger att bilden är totalt entydig.

- Alla företagare vi pratar med vill ha Håkan Rosén.

- Det vore tragiskt om kommunledningen inte skulle lyssna på oss, säger Kurt Kristiansen, Kurs Husvagnar.

Johnas Jansson berättar att man pratat med Spendrups men det är ett av de förstag som avstår från att blanda sig i.

- ABB brukar inte heller agera tror vi men jag ska kontakta Per Haugland. Det vore kul att åtminstone prata med honom och skrev han på så vore det en bomb. Jag har inte heller hunnit med GIA i Grängesberg men annars så är det nu så att alla betydelsefulla företag är med. De senaste som skrev på hos mig var Leax, berättar Johnas Jansson.

Han är också glad över att Carl Ström från Svenskt Näringsliv hört av sig och att Ström också varit i kontakt med kommunledningen.

Kurt Kristensen vill framhålla att det inte är fråga om någon plötslig kampanj utan att det började växa fram i julas då de första företagarna som var i kontakt med honom ville ha Rosén.

- Sedan har det mognat och växt och när jag sa till radion det här om Håkan Rosén så var det bara att agera. Det här är spontant vad företagarna tycker, säger Kurt Kristensen som gärna skulle vilja se ett möte med kommunledningen om kampanjen för Rosén och om förhoppningen om ett bättre näringslivsklimat så att kommunen slipper ligga i botten på Svenskt Näringslivs kartläggning.

Fakta: Några av företagen som skrivit på de senaste dagarna

Leax, Log Max, Spår 1435, Stadsbudskontoret, Nautilus, SKF, Norrviks snickeri, Hugos revisionsbyrå, Sandbergs mark och bygg, Nogges el, Busks entreprenad, Lindbergs cykelsport, Betongborrarna i Grängesberg, Farstukvisten, Mekonomen, Ludvika gummiverkstad, LW konsult, Riksmäklaren, Gammelgården Catering, Team Dalateknik, Marnäs Hästsport, AEB, NJ Bygg, Biab

Mer läsning

Annons