Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ludvikatalang tävlar i tv

/
  • Tävlande. Maria Lundgren i Ludvika minicirkus fyllde 19 år i lördags. Till helgen går det att se hennes artisteri på tv då hon ställer upp i en landomfattande talangtävling.

Annons

- Min tränare Barbro Nordström hade skickat in en anmälan om mig, sedan har jag varit på audition, sedan ringde de och jag kom vidare.

Det berättar Maria Lundgren i Ludvika minicirkus Young stars som är en av de tävlande i TV 4s underhållningsprogram Talang 2007, med start nu på fredag.

- Jag rockar rockring, och det är reklam på TV redan nu med bild på mig.

- Det känns jättekul och spännande. Det är roligt att få vara med för det är något helt annat att uppträda i tv. Förhoppningsvis är det bra reklam också, säger Maria Lundgren.

Talangerna bedöms av en jury bestående av bland andra Bert Karlsson, och segraren i den slutliga finalen vinner en miljon kronor.

Programledare är Peppe Eng, som till vardags är sportankare på TV 4.

Maria tror inte själv att hon når så långt som till guldplacering utan ser tv-framträdandet mest som en bra erfarenhet.

- Jag skulle spara en hel del pengar om jag vann, och resa en del. Men jag tar det mest som en kul grej. Det är så många duktiga tävlande så oj!

Förra veckan, på måndag och tisdagen, var Maria på tv-inspelning. Delar av resultatet ser vi alltså på fredag klockan 20.00.

Mer läsning

Annons