Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kräver mer öppet i badhuset

Annons

- Jag förstår inte det här. Om man hade en affär där man investerat mellan 15 och 18 miljoner som vi gjort i det nya badet i Sporthallen så hade man naturligtvis hållit öppet på dagtid när kunderna kan besöka anläggningen.

- Men här håller vi badhuset stängt på torsdagarna mellan 10.00 och 13.00 för städning. Att vi gör så fick jag reda på av en barnfamilj som skulle besöka badet men istället möttes av beskedet att det var stängt. De åkte och badade i Borlänges äventyrsbad i stället.

- Då ringde jag till badet i Borlänge och frågade hur de gör. Håller öppet sa de och skrattade åt oss, berättar Kjell Israelsson.

Israelsson har av ansvariga kommuntjänstemän fått beskedet att kommunen storstädar varje torsdag för att badet och dess omklädningsrum ska vara fräscha och fina.

- Jag tycker att då kan man städa före öppnandet eller göra som i Borlänge där man städar under dagen. Nu kommer jag att via Håkan frank i kultur och fritidsnämnden att försöka få till en ändring. Om det inte räcker kommer vi att ta upp det här i kommunstyrelsen, lovar Israelsson.

Mer läsning

Annons