Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ludvika behöver inget parkeringshus – men däremot ett förvaltningshus

Annons

Vi är inte i behov av något parkeringshus i Ludvika centrum. Jag vet att det finns företrädare för just tanken att göra som storstäderna och bygga ett. En ledande politiker, visserligen för ett väldigt litet parti, ville ju bygga en linbana mellan centrum och Lyviksberget. Nästa steg är kanske en spårväg mellan stadshuset och Mossplan?

Jag tycker att man bör utreda om det inte är dags att bygga ett gemensamt förvaltningshus för alla förvaltningar. Här skulle varje förvaltning ha sin expedition men man skulle också kunna bygga upp en gemensam central för utskrifter och andra uppgifter som i dag finns utspritt på många ställen i kommunen. För allmänheten blev det lättare att hitta rätt.

Folkets hus-parkeringen är en plats där ett sådant hus kunde byggas, då kan man involvera lokalerna i Folkets hus. Ett annat alternativ vore ett bygge i närheten av Marnäsliden där ett nybygge intill nuvarande fastighet skulle uppfylla samma syfte. Nuvarande stadshus skulle var kvar för kommunalråd och kommundirektör

Karl Erik Anestedt, Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons