Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gymsamarbetet avslutat

/
  • Slut. Samarbetet mellan Gymmix och Nautilus i Ludvika har upphört. Bilden är tagen när ordförande Veronica Lindgren i Gymmix Ludvika och Nautilus-ansvarige i Ludvika Roger Lundin startade samarbetet.  Foto: Peter Ohlsson

Annons

I mars förra året presenterade Nautilus gym & bad och Ludvika Gymmix ett kort med bådas utbud. Men av de då cirka totalt 1800 medlemmarna hos de båda parterna var det inte mer än cirka 100 som tecknade sig för kortet.

I maj i år konstaterade styrelsen för Ludvika Gymmix att det var ohållbart och i samfo¨rsta°nd med Nautilus beslutade man att upphöra med samarbetet.

"Samarbetet sa¨gs upp med omedelbar verkan. Anledningen till detta a¨r att vi tecknade fo¨r fa° Guldkortsmedlemmar. Det inneba¨r ett ekonomiskt bortfall som i sin tur ger ett budgetunderskott" förklara Gymmix på sin hemsida.

För de så kallade guldkortsmedlemmarna innebär det att de får fortsa¨tta tra¨na hos Gymmix och ma°ste na¨r guldkortet slutar ga¨lla ko¨pa ett tra¨ningskort i Gymmix och Nautiluskortet måste sägas upp separat om man inte vill fortsätta.

- Det blev inte så bra ekonomi i det hela för vår förening. Vi gick back helt enkelt. Idén var väldigt bra men vi fick inte den respons vi hade hoppats på, säger ordförande i Gymmix, Veronica Lindgren.

Roger Lundin som är Nautilusansvarig i Ludvika säger också att det är tråkigt att idén inte höll.

- Det är inget speciellt som hänt, det är bara ekonomi de handlar om. Det behövs en viss mängd för att få ett break even vilket det inte blev. Det är inte ekonomiskt försvarbart. Det är synd tycker både vi och Gymmix, säger Lundin.

Mer läsning

Annons