Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Damerna i Lions ordnar med loppis inför jul

November är här och därmed tiden för alla julmarknader. Damerna i Lions Ängsklockan i Ludvika är som vanligt med på banan.

Annons

BrittMarie Pettersson hoppas att man under november får in en rejäl summa som sedan kan skänkas till behjärtansvärda ändamål.

BrittMarie Pettersson i Ängsklockan berättar att man nu förbereder för julloppisen och julförsäljningen.

– Julsaksloppisen pågår inne i Gallerian från torsdagen den 17 november till söndagen den 27 november. Vi kommer att ha samma öppettider som butikerna i Gallerian.

Pettersson och övriga medlemmar tar gärna emot julsaker som nuvarande ägare av någon anledning tröttnat på. Saker kan lämnas in antingen under de dagar försäljningen pågår eller i förväg och då tar man kontakt med Åsa Meuller.

– Om du hittar andra saker som du inte längre behöver men som inte passar på julsaksloppisen går det bra att redan nu lämna till vår årliga stora vårloppis, framhåller Pettersson.

Vid julskyltningen helgen 26 - 27 november har Ängsklockan traditionsenlig försäljning av hembakat bröd och ordnar med lotterier där föreningen lockar med fina vinster.

– Alla intäkter går oavkortat till lokala och nationella hjälpinsatser, betonar BrittMarie Pettersson som ser fram emot en livlig julkommers.

Mer läsning

Annons