Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lite av varje

Annons

Nog är det väl förvånande att somliga tycker att det är så farligt att gå i kyrkan på skolavslutningen och sjunga en psalm. Och ska det behöva väcka sådana starka känslor och bli till en sådan debatt? Låt dem som inte vill gå i kyrkan på examensdagen slippa då, om det är så oerhört kränkande.

Men kom inte och bestäm över denna fina tradition med några utländska kulturer. Vi ska inte behöva vika oss för främmande seder från andra länder, utan det är de som ska rätta sig efter det nya landet de kommit till.

Vad beträffar de som vann i Melodifestivalen kan man bara säga en sak: Har folk totalt mist god smak när det gäller sång? Dessa monster direkt från avgrunden och deras så kallade sång gjorde att man rös ända in i märgen. Vem kan gå och gnola på det de framförde? Jag tror ingen.

När det gäller bistånd till PLO och palestinierna så ska väl oljeshejkerna i arabländerna, som vältrar sig i lyx och överflöd, hjälpa sina arabbröder - palestinierna. Men de vill tydligen inte dela med sig. De skulle kunna ge både land och pengar.

En stor eloge till Christer Sjögren som på nationaldagen på Skansen sjöng O store Gud. Jag tror ingen gick därifrån och mådde illa för det.

THON

Mer läsning

Annons