Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pralin på spa med glada läsare

Stämningen var på topp när ett Pralin åkte på spa till Quality Hotel Dalecarlia i Tällberg förra helgen. Förutom härliga timmar i badet bjöds det på vinprovning, trerättersmiddag, modevisning och trevligt umgänge.

Annons

Den underbara miljön i Tällberg fick verkligen visa upp sig från sin allra bästa sida. Landskapet låg inbäddat i gnistrande vit snö och solen sken från en klarblå himmel när 50-talet glada och förväntansfulla Pralinläsare checkade in på Quality Hotel Dalecarlia.

Programmet började med vinprovning, i år var det mousserande viner som avsmakades, och följdes av en trerättersmiddag där det bjöds på glada överraskningar i form av utlottningar av en rad fina priser. Kvällen fortsatte så med modevisning där butikerna Carl Ohlsons, My Lady och Lantliv i Leksand samt Rut & Knut från Svärdsjö visade säsongens nyheter.

Medan dimman lättade över Siljan på lördagsmorgonen var det dags att njuta av en härlig hotellfrukost innan dagens program inleddes med en nyttig och lärorik föreläsning av personlige tränaren och kostrådgivaren Pernilla Matsson som pratade under temat "Äta och träna för livet". Pernilla höll även ett lättare träningspass för dem som inte valde att ta en promenad ute i det underbara vintervädret. På hotellets spa-avdelning bjöds det sedan på aktiviteter som kropps-peeling och aromaterapi i olika stationer och den som ville kunde simma några längder inne i poolen eller njuta av utsikten ute i det varma bubbelbadet. Innan det var dags att vända hemåt stärkte vi oss med en härlig sopplunch och kunde konstatera att det här gör vi gärna om. – Den här helgen har verkligen överträffat alla mina förväntningar, sa Pralinläsaren Carina Sjögren innan hon for hem till Falun.

Glada Pralinläsare på spa i Tällberg.

Förväntansfulla Pralinläsare väntar på att helgens program ska börja.

I år var det mousserande viner som avsmakades.

Ungdomsvännerna Anna-Karin Pettersson, Mora och Mona Olofsson, Falun är återkommande gäster hos Pralin på spa.– Ett bra och lättsamt sätt att pigga upp sig lite i en stressig vardag där man också får lära sig lite nytt, tyckte Anna-Karin.

Kvällens trerättersmiddag bjöd på lokala råvaror.

Under middagen bjöds det även på överraskningar.

Annelie Cronlöf-Larsson tog med sig dottern Ann-Sofie Larsson, båda från Borlänge, till Tällberg över helgen.

Diana Bruzika, Viktoria Torége, Annelie Härdin och Falubördiga Johanna Fahlström pluggar till hud-och spaterapeuter i Stockholm och var med på Pralin på spa för att

Fredagskvällens modevisning bjöd på extra flärd.

Visserligen bara mitten av november men ändå som ett julkort.

Dimman lättar över Siljan och det blir en strålande vinterdag.

Frukost.

Personlige tränaren och kostrådgivaren Pernilla Matsson från Mora bjöd på en nyttig och inspirerande föreläsning.

Vädret lockade till en promenad.

Pralins Maria Rask Grau och Anette Larsson.

Mer läsning

Annons