Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu polisanmäls vandaliseringen

/
  • Förbannade. Kjell Eriksson till höger och Allan Gunnarsson är trötta på att ta redan på resterna efter vandalers framfart på Limavägen

Annons

Det är inte första gången ungdomar ställer till det på Limavägen som tidigare hette Rättviksvägen i höjd med Ottossons möbler. Det har hänt förr om åren. Nu var det dags igen. Kjell Eriksson fick snällt plocka upp sina båda brevlådor där de var slängda på andra sidan vägen.

Nu var det inte bara Kjell som drabbades i helgen. En kvinna till granne längre bort på gatan fick båda soptunnorna omkullvälta. För en annan granne var det bara att hämta soptunnan från diket.

- Så såg det ut hela vägen, dundrar Kjell Eriksson.

Han tror sig veta vilka ungdomar som varit i farten. Han ska ta reda deras namn och skicka skrivelser till deras föräldrar.

- Så här kan det inte fortsätta. Det här är ju ren skadegörelse.

För Kjell Erikssons granne ett stenkast bort, Allan Gunnarsson, var det tredje gången det hände. På Valborgsmässoafton tände någon på smällare och lade den i brevlådan.

- Det blev bara skräp kvar, säger Allan, som även den här gången fick sin brevlåda förstörd.

Kjell Eriksson och Allan Gunnarsson tycker tilltagen är bedrövliga och på det viset blev båda utan tidningar på lördagsmorgonen.

- Varenda vår blir vi utsatta för det här, beklagar Kjell. Vi som bor här ska inte behöva ha det på det här viset.

Mer läsning

Annons