Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Köpte dyra biljetter - Fick stå bland bortafansen

/

Annons

En Leksandsbo, som vill vara anonym i artikeln, och dennes medresenär, hade bokat dyra sittplatser på matchen mellan Arsenal och Everton. Det var ett paketpris och biljetterna skulle finnas på hotellet de två vännerna skulle bo. Men i receptionen fanns inga biljetter. Efter viss möda med telefonsamtal fick de tag på kontaktpersonen och de skulle mötas upp vid en närliggande pub. Med en halvtimme kvar till matchstart fick de till slut biljetterna, men det var inte platserna de betalat för. I stället för dyra biljetter längs långsidan fick de trängas med bortafansen på ståplatsläktaren. De biljetterna var betydligt billigare än dem de hade betalat för.

Notan gick på sex gånger mer än vad det skulle kostat från början. Leksandsbon hade lagen på sin sida då han anmälde Ticket Resebyråer till ARN, Allmänna Reklamationsnämnden. Ticket Resebyråer avsäger sig allt ansvar med motiveringen att de inte kan ansvara för att biljetterna levereras till hotellet.

ARN anser att Leksandsbon har tilldelats sämre sittplatser än lovat och att anmälaren är berättigad ett prisavdrag på 332 euro och är cirka 3100 kronor.

Leksandsbon vill inte lämna någon kommentar om händelsen.

Mer läsning

Annons