Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Direktsändning från Brandmannen

Annons

Brandmannen, Gula villan i Insjön och Sockenstugan i Siljansnäs har som vanligt varit naven kring sportlovsaktiviteterna.

I kväll fredag blir det konsert på Brandmannen men chans att höra fyra bra band med lite olika musikinriktning. Från Falun kommer rockbandet Billion Dollar Babies, Pär Eriksson från Ludvika bjuder på akustisk rock, Leksandsbandet No Mortality öser på med Heavy Metal och Pool från Gagnef spelar pop.

- Vi hoppas på mycket folk, säger Ove Olsson ungdomskonsulent på Brandmannen.

Arrangemanget är drogfritt och insläpp från klockan 20.

Nytt är också att hela konserten sänds live på Radio Leksand 94,7.

- Ja, nu har vi fixat så att vi kan sända direkt från konserterna och även spela in så de uppträdande banden kan få en kopia på sin konsert, berättar Ove.

Ni är inte rädda att folk stannar hemma i stället för att komma till Brandmannen?- Nej, (skratt) vi är inte som LIF på den punkten. Vi har även kopplat så vi kan ha radioupptagningar från Brandmannens cafédel.

På söndag sen är det dags för den traditionella pingisturneringen Sportlovscupen i Siljansnäs. Klockan 13 är det dags för första set och tävlingen vänder sig till både flickor och pojkar och delas in i klasserna låg-, mellan-, högstadiet samt gymnasiet. Eget racket krävs.

Korv och dricka finns att köpa och saft bjuds det på.

Mer läsning

Annons