Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstings- buskisen går vidare

Annons

Landstingsbuskisen fortsätter. I skrivande stund står Alf Johansson och hans vänsterkartell fast vid sitt beslut att köpa över Ken Swedenborg.

Den post som majoritetsråd utan uppdrag och som var skräddarsydd för KS överlät denne ädelmodigt till den fram till helt nyligen fullkomligt okände Christer Dysholm från Hörken.

Denne Dysholm visade sig i en intervju vara en riktigt ädel filantrop. Hans arvode som majoritetsråd på halvtid, 22140 kronor, säger han sig vilja skänka till sin nystartade förening för oskyldigt dömda.

Ädelmodigt och fint. Som gammal SSU-are får han därmed en chans att hjälpa SSU-basen Anna Sjödin, som också ser sig oskyldigt dömd.

Intressant är också att Dysholm är bosatt utanför Dalarna. Kanske han som majoritetsråd i vänsterkartellen därmed också kan bidra till att riva upp landstingsgränserna, som hittills varit ett näst intill omöjligt hinder för Dalarnas befolkning att fritt söka vård där de själva vill.

Han har en hel del att ta tag i det nya majoritetsrådet: Brist på stolligheter kommer inte att saknas med KS som idéspruta och som presstalesman för Dysholm.

BERNDT EKSTRÖM (M)

Mer läsning

Annons