Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landshövdingen ger sig ut i bloggosfären – "Vill ge en djupare bild"

Nu har även Dalarnas landshövding Ylva Thörn gett sig in i bloggvärlden. Och redan i sitt första inlägg hinner hon ta upp både regionindelningen, flyktingfrågan samt sitt första år som landshövding.

Annons

Ylva Thörn, landshövding i Dalarna, har börjat blogga.

Efter ett år som landshövding i Dalarna har Ylva Thörn, som redan har en Facebook-sida, nu även bestämt sig för att ge sig ut i bloggosfären.

- Jag känner ett behov av att få dela med mig lite mer på djupet av allt jag är med om. Efter ett år i Dalarna och alla möten med alla initiativ, goda exempel och drivna människor känner jag att vi har så mycket att lära av varandra, säger hon i ett pressmeddelande.

Hon berättar att ambitionen är att skriva mellan tre och fyra inlägg i månaden, och redan i sitt allra första – som kort och gott har rubriken "Välkommen till min blogg" – hinner hon snudda vid en rad olika ämnen.

Hon skriver dels om sitt första år som landshövding, men även om djupare frågor som regionindelningen och engagemang kring nyanlända.

"Ni är välkomna att följa med mig i mitt arbete där min ambition är att fortsätta göra Dalarnas län till en plats med framtidstro och möjligheter", avslutar hon sitt inlägg med.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons