Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låga priser i utsikt

Annons

Svar till "Skatan",

den 3 augusti:

Det är med glädje vi pris- och kvalitetsmedvetna konsumenter kan konstatera att Lidl bygger affär nummer två i Falun. De valde rätt plats, i ett område där det bor mycket folk. Givetvis har vi provat deras sortiment och de har mycket bra och billigt som vi konsumenter kan anskaffa. Nu kommer vi att handla på Lidl och komplettera på Willys vilket underlättar när de kommer så nära varandra.

Signaturen "Skatan" ondgjorde sig bland annat över att personalen på Norshöjden fått utsikten förstörd? De har väl inte anställning där för att titta på utsikten? Om man läser insändaren tror sig nämnda Skata vara sakkunnig när det gäller varors kvalitet och priser. Jag säger en sak, blaha!

Lyckat

jubileum

Lördagen den 23 juli 2005 kommer vi alla i Hjulbäck, Siljansnäs, att minnas. Vilken jubileumsfest det blev! Många månaders förberedelser var gjorda och timmarna innan festligheterna tog sin början kämpade vi mot både regn och hård nordlig vind.

Men vi Hjulbäcksbor kände ansvar, tog fram hjulbäcksandan och såg till att med gemensamma krafter åstadkomma det som vi så länge arbetat för. Ett varmt tack till alla som ställde upp och bidrog till att jubileumsfestligheterna blev en sådan fantastisk fin upplevelse.

PIKA PIKA

Mer läsning

Annons