Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kyrkvärdar uppvaktade i Nås

Annons

Carin Hermansson och Hed Gunnar Larsson har båda fungerat som kyrkvärdar i Nås undner 15 år. Under förra söndagen blev de hyllade av församlingen för sina mångåriga insatser.

Uppvaktningen ägde rum i samband med den knuttegudstjänst som arrangerades i Nås kyrka och som den ena av kyrkvärdarna, Hed Gunnar, varit initiativtagre till.

Följdriktigt var han därför iklädd mc-kläder när han blomsterhyllades av kyrkorådets Per-Erik Jonth, samtidigt som kyrkoherde Robert van Aarem tackade sockenklädda Carin Hermansson för sin långa tjänst i kyrkan. De båda uppvaktade fortsätter uppdragen emelelrtid uppdaget som kyrkvärdar i Nås församling.

På tallriken vecka 24

Må: Köttbullar, potatis och sås. Ti: Husets fisk, potatis och sås. Ons: Lasagne. To: Kycklingsoppa och risgrynspudding. Fre: Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg. Lö: Kålpudding med sås och potatis, strösselkaka med lingon och grädde. Sö: Kokkött med pepparrotssås och potatis, fruktsallad och grädde.

Legoland: Må: Köttbullar, potatis och sås. Ti: Fiskgratäng och potatis. Ons: Lasagne. To: Morotssoppa och mannagrynspudding. Fre: Palt, fläsk, vitsås och potatis. Lö: Kålpudding med sås och potatis. Sö: Dillkött med potatis.

Dagis och fritids: Må: Köttbullar, potatis och sås. Ti: Husets fisk, potatis och sås. Ons: Lasagne. To: Kycklingsoppa. Fre: Pytt i pannaÄlvkrokarna metade internationellt

CHRISTER GRUHS

Mer läsning

Annons