Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinnlig skoterförare voltade – misstänks för rattfylleri

Annons

Under lördagseftermiddagen voltade en kvinnlig skoterförare med sin skoter efter riksväg 80. Föraren är nu misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning och grov vårdslöshet i trafik.

Det var strax före klockan tre på lördagseftermiddagen som sko-terolyckan inträffade efter riksvägen i centrala Grycksbo.

Det var en kvinnlig skoterförare i 40-års åldern som av okänd anledning voltade med sin snöskoter. Hon fördes till Falu lasarett för kontroll då hon klagade på smärtor i både nacke och axel. Blodprov har också tagits på kvinnan för att fastställa om det rör sig om rattfylleri i samband med olyckan.

Räddningsledare Per Björklund på räddningstjänsten i Grycksbo berättar att kvinnan ramlade av skotern vid olyckan, men att hon turligt nog aldrig fick skotern över sig. Både polis, räddningstjänst och ambulans kallades ut till platsen.

Under en kortare tid var vägen avstängd i norrgående riktning och trafiken släpptes på växelvis från vardera hållet. Detta orsakade en del köbildning efter riksvägen.

GÖRAN PERSSON

Mer läsning

Annons