Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvaddad bil tråkigt Moraminne

Annons

Jag vill bara kort lämna en liten sammanfattning till dig som den sista juli eller första augusti kvaddade min BMW på parkeringen vid Vasagatan 14. Du kvaddade bakdörr, bakskärm och fälg på min bil och sen stack du, fegt och ovärdigt.

För oss som var tillfälliga gäster i Mora har du för alltid förstört våra intryck av stan.

Vi blev som det heter mycket låga och det finns inget gott att säga om ditt fula agerande. Är det rimligt att sjunka så lågt för en skitsak? Några ärliga handlingar, 2 000-3 000 spänn i självrisk - sen kan du sova gott igen, eller?

Jag hoppas du fick stora skador på din egen bil, höger fram förmodligen, så att den blev så dålig att du inte kan använda den. Du behöver ingen bil eftersom du inte ens kan parkera den utan att nästan helt förstöra en annan.

Så dåligt, så kass! Jag hoppas du drar dig för att gå till polisen eller försäkringsbolaget för att "anmäla en parkeringsskada", då åker du troligen dit för smitningen, om de är lite alerta!

Jag hoppas förstås att alla Morabor tar avstånd från såna fega individer som du som inte törs komma fram och stå för det du gjort, för det kallas i folkmun för att vara ett kräk. Jag antar att sådana inte är välkomna i stan!

Ångrar du dig? Hör av dig till polisen i Mora (men DET är väl lika löjligt omöjligt som att vinna på Lotto! Såna som du verkar det numera finnas gott om, de ärliga/dumma svenskarna är utrotningshotade - eller hur? Fega, ansvarslösa smitare ska det vara nu för tiden!).

GÖRAN N

Mer läsning

Annons