Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kurs i vett och etikett

Annons

Sedan uppgörelsen i landstinget med Ken Swedenborg har Berndt Ekström uttryckt sitt förakt över hur demokrati kan te sig. Högerspöket Ekström har gång efter annan uppvisat sin totala frustration över att det inte är han som kommer i åtnjutelse av frikostiga arvoden inom landstinget. Han anklagar än den ene än den andre för att vara exempelvis anhängare av den så kallade tokvänstern.

Jag blir rädd och oroad över hur denne Ekström uppträder och hela tiden slänger ur sig ord och meningar som tenderar att vara rent förtal. Ekström må vara intelligent och akademiskt utbildad, men han är oerhört primitiv när det gäller meningsmotståndare.

Varje gång jag ser Ekström, eller för den delen vilken som helst av Reinfeldts lakejer, tycker jag att man skulle kunna lägga deras arvoden på något mycket bättre. Varför inte en kurs i vett och etikett, psykologi och en grundkurs i att vara snäll och trevlig mot sina medmänniskor?

Jag är medveten om att jag med största sannolikhet kommer att bli anklagad av nämnde Ekström för att tillhöra tokvänstern. Hellre det än att vara ett högerspöke och tillhöra bombhögern.

Calle Svenson (s)

Mer läsning

Annons