Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kritik om svunna händelser är komisk

Annons

Svar till Gunborg Bixo Åslund, 13/6:

Grattis Gunborg, för att du blivit modig på äldre dagar. Efter att jag bara har fått positiva reaktioner för mitt beslut att byta politiskt parti, både från socialdemokrater och folkpartister, är det intressant med en kritisk röst.

Ditt uppvaknande är lite väl sent. Din kritik om händelser som ligger närmare tio år bakåt i tiden, är komisk. Hade hälften av din historiebeskrivning varit riktig så borde du väl ha applåderat mitt beslut. I så fall skulle ju mitt avhopp höja den politiska kompetensen inom folkpartiet i Ludvika.

De som har gott minne inom folkpartiets Ludvikaavdelning vet varför bland annat Kjell Carrander och undertecknad valt att inte engagera oss i länsavdelningen. Fp:s Ludvikaavdelning var nära uteslutning ur partiet på grund av vår kritiska hållning till länsförbundets sätt att hantera ekonomin och verksamheten.

Det finns tack och lov andra folkpartister inom Ludvika kommun som bättre vet vad liberalismen står för, nämligen individens frihet både politiskt och ekonomiskt. Nu vet vi också att den hos vissa folkpartister står för inskränkthet och intolerans.

HÅKAN FRANK

Mer läsning

Annons