Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristoffer sålde sin kropp

/
  • Kristoffers minnen från träffen med mannen kommer aldrig att blekna. Han önskar att sexträffen, som startade via internet, aldrig hade inträffat.

För två år sedan sålde Kristoffer sig till en 40-årig man. Nu berättar han om minnet som aldrig bleknar.
– Det kommer alltid finnas kvar i mig, säger han.

Annons

För drygt två år sedan förändrades Kristoffers liv drastiskt. När han var 16 år lurades han till en sexträff med en äldre man i 40-årsåldern. Kristoffer, som är bisexuell i smyg, och den 40-åriga mannen träffades på en internetsida där den 40-åriga mannen direkt visade framfötter och ville ha samlag.

– Jag blev erbjuden både pengar, alkohol och magiska och oförglömliga sexupplevelser om jag kom till honom, berättar Kristoffer.

Kristoffer var kritisk till en början men efter ett tag hade mannen övertalat Kristoffer med sina fina komplimanger.

– Pengarna och alkoholen för ett värde på ungefär 1 000 kronor kändes bara som en bonus. Det var de magiska ögonblicken jag ville uppleva.

Efter samlaget kände Kristoffer sig väldigt ledsen och nedstämd.

– Det var som om jag befann mig i ett vakuum tills jag förstod att jag sålt mig själv och ångrade det hela. I efterhand känner jag att sexet inte var värt pengarna och alkoholen. Jag fick betala ett högre pris än vad mannen gav gåvor för, suckar Kristoffer och ser ut att blicka tillbaka.

Under en lång tid isolerade Kristoffer sig, han pratade aldrig med någon och blev psykiskt sjuk av det inträffade. Efter ett tag hade han blivit så stark att han kunde kontakta en psykolog och fick då hjälp med att bearbeta sorgen. Kristoffer säger att såren alltid kommer sitta kvar och att han ofta tänker på det inträffade.

– Minnena kommer snabbt tillbaka när jag sitter vid datorn, säger Kristoffer.

Till människor som håller på att begå samma misstag säger han att de inte ska göra någonting utan att tänka efter före.

– Man tror att man ska få ut mer av det, men det enda man får ut är ångest i slutändan, förklarar Kristoffer.

ELISABETH JOHANSSON

Fotnot: Kristoffer heter egentligen något annat.

Annons