Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kompletterande uppgifter

Annons

Svar till Gunnar Lärka

Det är utmärkt att du Gunnar Lärka, vill titta in bakom kulisserna och upptäcka verkligheten.

Jag vill därför hänvisa till skrivelsen från Lars-Åke Lundqvist den 11 december 1990; skrivelsen från mig till Företagshälsan i Mockfjärd den 27 november 1990; artikel i FK 1 februari 1991, rubricering Försäkringskassan; skrivelsen från mig till Försäkringskassan 910202 skrivelsen till personalnämnden 3/2 -91 undertecknad Inger Edin Betzholtz; frågor inför studiedag med fackliga respresentanter den 7/11-91 (finns kopia i min ägo kulturnämndens protokoll 1991-11-19 & 147; artikel i FK 00-10-27, rubricering Sjuklönerna...; artikel i DD 00-11-26.

Vidare hänvisar jag till min artikel i "Nåssånär", där jag i korthet berör den stoppade fackliga studiedagen. Efter genomläsningen av detta, kanske det du, Gunnar kallar "personaladministrativa åtgärder" synkroniserar på några punkter.

(Rubriken i den insändare du hänvisar till, vill jag inte frånta FK äran att ha satt.) Om inte dessa uppgifter anses tillräckliga är jag beredd att både muntligt och skriftligt bistå Gunnar Lärka med kompletterande uppgifter.

Till sist: Gösta Vestlund, vår bygds fine folkbildningsman citerade vid en Folkbildningsdag i slutet av 1960-talet en (av mig glömd) tänkare: "Behandlar du en människa opersonligt, så avpersonifierar du dig själv!"

ERIK YVELL

Mer läsning

Annons