Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunen är ute och cyklar

Annons

Nu är Älvdalens kommun ute och cyklar. Jag tror att ni gör ett stort misstag. Tror ni att ni på detta vis kommer att tjäna massor av pengar?

Inte blir det då utav oss camping/husvagnsfolk inte. Vi som har varit stammisar i tio år, vissa till och med i 20-30 år i Älvdalens kommun.

Älvdalen (Åsen) vilket underbart ställe. Varje sommarhelg har vi varit i denna underbara kommun (plats). Vilken fin natur, fantastiskt bra och preparerade fisketjärnar, människorna, ja allt. Men nu är det slut. Vi känner oss inte välkomna mer, vi som handlat i lokala affärer, tankat våra bilar, köpt årskort för fisket med mera.

Skräpat ner? Nej, inte vi campingfolk inte. Vi har städat och eldat skräp efter förbipasserande folk som har varit på picknick eller dem som bara kliver ur bilen och kissar och slänger papper.

Vi har plockat tomglas och burkar efter andra. Vi är inga snyltgäster. Nu får vi hitta en ny kommun och gynna deras affärer.

60 kronor i campingavgift är på tok för mycket. I så fall ska det ingå eller finnas tillgång till dricksvatten, disk, fiskerensmöjlighet alternativt ett dygnsfiskekort.

Be campingfolket om ursäkt. Vi är hederligt folk, unga och gamla som älskar Älvdalen. Vi respekterar djur och natur. Vi får se om vi ses igen, Älvdalen.

TACK FÖR DEN HÄR TIDEN

Mer läsning

Annons