Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunala trotjänare avtackades

Annons

Kommunfullmäktiges ordförande Johnny Skottheim överlämnade en gåva till de nyblivna pensionärerna. De fick också ta emot blommor av sina respektive förvaltningschefer.

- Ni två har gjort ett mycket gott arbete inom Malungs kommun. Inom de förvaltningar ni har arbetat har det inte varit några lätta saker att handskas med eftersom det alltid varit en ansträngd ekonomi, sade fullmäktiges ordförande Johnny Skottheim.

Både Henry Melin och Britt Stig Arvidsson beslutade sig för cirka trettio år sedan att återvända till hembygden. Henry Melin arbetade i Stockholm och Britt Stig Arvidsson i Vänersborg, men båda längtade hem och blev kommunanställda eller fick olika politiska engagemang.

Britt Stig Arvidsson har bland annat varit ledamot i byggnadsnämnden och fritidsnämnden liksom han också varit med tidigare i Malungs kommunfullmäktige. Under många år var han skolchef i kommunen.

Henry Melin har under många år arbetat inom arbetsmarknadsenheten. Under de senaste åren har han fungerat som socialchef.

Han har också varit politiskt aktiv och varit med i Malungs kommunfullmäktige under flera perioder, suttit i fritidsnämnden liksom och i socialnämnden.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons