Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kom ner på jorden

Annons

Det är fruktansvärt hur ni politiker behandlar våra barn och även oss vanliga Svenssonarbetare. Vi får verkligen kämpa med vår ekonomi plus att vi får ta våra straff då vi gjort något olagligt, som till exempel att förskingra pengar. Inte får vi några avgångsvederlag och fallskärmsavtal inte. Nej då, i fängelse och sedan får vi nog vara glada om vi får ett nytt arbete på sin höjd. Men ni politiker kan bara efter några månader på börja i någon ny tjänst.

Jag tycker verkligen att ni är ett fruktansvärt dåligt föredöme för våra barn. Det är inte konstigt att våld och kriminalitet ökar. Och inte nog med det. Ni höjer skatter och tar skatt på skatt.

Och detta påhitt med de nya kassaregistren som kostar en hel del. Hur ska de små företagarna ha råd med allt detta? Vill ni ha en högre arbetslöshet? Och detta med den dagliga redovisningen av allt som ska föras in på papper som man ska vara ingenjör för att klara av. Allt för att göra det så svårt som möjligt för oss vanliga Svensson att driva företag.

Kom ner på jorden och lev ett hederligt Svenssonliv, så får vi se hur länge ni klarar er på det.

ARG OCH BESVIKEN INVÅNARE

Mer läsning

Annons