Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kläm fram sanningen nu!

Annons

Till de tjänstemän i Hedemora som slog spiken i kistan för Daldansen 2006 vill jag bara säga: Lögner och fjant kommer man ingenstans med.

Det påstods att Sveaparken skulle byggas om i sommar för att tåla sådana arrangemang som Daldansen och därför kunde man inte arrangera Daldansen där 2006, men 2007 skulle vara ok.

Nu är det bäst att beslutande tjänstemän drar på sig blåställen och börjar gräva i Sveaparken för än har det inte rörts en grästuva.

Har gällande förvaltning ljugit om detta till Föreningen Daldansen tycker jag att ni på denna förvaltning ska uppsöka personalavdelningen på kommunen för att ställa era platser till förfogande till andra mera Hedemoravänliga tjänstemän.

Man hänvisade via politiker till Folkets Park och Ishallsområdet, där blev det också nej, med hänvisning av tjänsteman till Vasaliden.

Hör och häpna, där ska man också gräva precis när Daldansen skulle arrangerats, så nu gäller det även där att det grävs utav sjutton med påföljd av inställda semestrar för personalen som ska göra detta.

Sittande politiker är också svaga i frågan, det är ju val. Jag hoppas verkligen att ni får lyfta häcken ur era stolar för en mera Hedemoravänlig politik än denna.

DALDANSVÄN

Mer läsning

Annons