Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan bli två vårdpaket

Annons

Jag fick veta av hemtjänstpersonalen i Leksand att en omorganisation är på gång igen av deras arbetsförhållanden. Detta orsakar stora problem för personalen med arbetsolust som följd! Men, och detta är ett viktigt men, vi som är beroende av denna hemtjänstpersonal har nu skapat ett för oss mycket gott samarbete. Personalen vet exakt hur min hustru ska skötas, både med medicinering och hantering, både vid uppstigning och vid sänggående!

Om något skulle mankera så vet personalen var allting finns. Detta är ett mycket viktigt kunnande! Min arbetsdag är 24 timmar om dygnet, men jag behöver sova på natten. Då är det viktigt att personalen vet vad de har att göra!

Byt inte ut vår invanda personal. Jag orkar inte informera en ny uppsättning personer. Risken är stor att det blir två vårdpaket att ta hand om. Jag är på mitt 82:a levnadsår och lycklig att vara så vital att jag kan sköta om min hustru!

Gammal slogan: Rör inte min kompis!

Ny slogan: Rör inte vår hemtjänstpersonal!

Markering mot

marodörer

Du som stal en tusenlapp ur en Golf på Herrhagsvägen den 26 maj, hur skulle du reagera om det drabbade dig? Fönsterkrossning är ett annat populärt nöje hos somliga. Nyligen såg vi på Tiskenparkeringen en bil med samtliga rutor krossade.

På Francotiden i Spanien kunde man råka i fängelse om man bara pangade en fönsterruta. Kanske inte något för oss att ta efter, men dock en viktig markering.

TÄNK EFTER FÖRE

Mer läsning

Annons