Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaj har koll

Annons

Falu kulturnämnds ordförande Kaj Andersson, har skött sitt arbete bra. Han ställer krav på sina medarbetare och vill att beslut ska verkställas inom rimlig tid. Vad det gäller ombyggnaden av länsbiblioteket i Falun och nedläggningshotade biblioteket i Sågmyra så har Kaj lyssnat lyhört på vad både allmänhet och personal tycker. Det har inte varit en lätt uppgift att försöka tillgodose alla önskemål, men jag tycker att Kaj Andersson lyckats bra med denna balansgång.

Kajs egna inom socialdemokraterna vill få bort Kaj som ordförande. Det är deras val, men jag vill säga att Kaj Andersson hållit kulturens flagga högt och i sann demokratisk anda kämpat för det goda.

Kaj har en något speciell ledarstil, som det gäller att komma underfund om. När du gör det finner du ett varmt hjärta. Han är ärlig och säger modigt vad han tycker. När jag kämpade för att få Funny Strings som kulturpristagare i Falun ledde Kaj omröstningen i nämnden på ett klokt sätt. Jag fick verkligen starkt motivera Funny Strings kulturgärning.

Sofia Knöös, som ordförande i kulturnämnden sköter också sitt arbete bra. Jag hoppas att Kaj vill fortsätta inom kulturen. Välkommen åter!

PER-OLA BJÖRKLUND, KULTURARBETARE

Mer läsning

Annons