Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Junilistan luras inte

Annons

Svar till Klasse, BT 20 maj:

Junilistans (jl) budskap vid EU-valet var klart och tydligt om man läste hela programförklaringen. I klartext: Ja till EU - Nej till EU-stat. Med andra ord, flytta tillbaka makt från EU till medlemsländerna.

Enligt junilistan ska EU inrikta sig på att lösa gränsöverskridande frågor som miljö, handel och brottsbekämpning. Administration och byråkrati måste bantas. Överflödiga kommittéer måste läggas ned. Junilistan samarbetar inte med rasistpartiet Lega nord.

Junilistan är och kommer att vara tvärpolitiskt. Jl har en modern form av sammarbete. IT är ett bra verktyg som tillämpas av jl samt samarbetsgrupperna. Väljarna kommer att direktinformeras i likhet med övriga partier.

Jag rekommenderar dig att studera jl:s hemsida där får du klarläggande fakta, för övrigt står vi sympatisörer gärna till tjänst med svara på frågor.

Du frågar vad som driver folk att ställa upp för jl. Det är inte drömmar. Alla känner vi till hur det nuvarande systemet fungerar eller inte fungerar. Jl är inte vad du kallar en "brokig blandning", utan personer som vet vad de vill, som har livserfarenhet och kunskap. Personer du kan lita på, ingen kommer att lova mer än vad som är möjligt.

Vi tror inte på ett bidragssamhälle. Alla måste känna att de behövs, det måste löna sig att jobba, det måste löna sig att spara. Vad är det som får dig att känna det som ett hemlighetsmakeri?

Junilistan är ett tvärpolitiskt parti, öppet och ärligt, och ett parti som många har väntat på. Ställer du upp på jl är du välkommen, annars får du väl rösta som du brukar, resultatet har vi alla erfarenhet av.

GEORG HOLMQVIST

Mer läsning

Annons