Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julefrid överallt?

Annons

Årets julklapp ser ut att bli ett pokerset. Och så här i juletider påminns man om att det finns många saker som man inte visste att man behövde. Men mitt i all stress och ofrid är vi nog många som undrar vart julens budskap om fred och frid verkligen tog vägen.

Några av de största problemen i vårt konsumtionssamhälle infinner sig just nu: hinner alla klapparna bli köpta, blir julen vit, blir skinkan god, blir sillen färdig? Och när väl julen är över avslöjar kvällstidningarnas löpsedlar huvudprioriterade frågor: Hur tappar vi överskottskilona innan badsäsongen infinner sig? Men några som definitivt inte hoppas på en vit och kall jul och förlorade överskottskilon är jordbävningsoffren i Pakistan.

Här är 2,5 miljoner människor fortfarande i akut behov av mat och i byarna i de värst drabbade områdena är 95 procent av alla hus raserade eller obeboeliga.

Snön faller. Det är minusgrader på nätterna i de pakistanska bergen och kölden skördar sina offer varje kväll. Varför inte skänka en slant till våra lidande medmänniskor?

För kristdemokraterna fortsätter kampen för människors värdighet och frihet året runt, överallt. Stöd oss i kampen för julefrid över hela vår jord, året om, överallt.

HÅKAN NOHRÉN (KD)

Mer läsning

Annons