Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonny Jones gästade pingstkyrkan

Annons

Kommunstyrelsens ordförande Jonny Jones var gäst i Pingstkyrkans cafékväll "Mellan himmel och jord".

Ett trettiotal besökare hade kommit för att få lyssna till Jones, som blev utfrågad om allt mellan himmel och jord. Estraden var för kvällen kompletterad med två fåtöljer.

Pingstkyrkans pastor Per Rondahl intervjuade Jones och ställde frågor om allt från hans arbetsuppgifter och fritid till livsåskådning. Jones, vars farmor tillhörde nämnda församling, berät-tade att han gått i söndagsskola i Pingstkyrkan och att han som liten var med på en hemlig resa med försam-lingen.

Rondahl ställde en del kniviga frågor, bland annat om kyrkorna i Rättvik och tio Guds bud. Jones ansåg att budorden var viktiga och höll vi oss bara till dem så skulle allting i världen te sig mycket bättre.

Som avslutning på samtalet lämnade församlingens pastor en bibel till Jones, med en förhoppning om att den skulle komma att läsas.

Efter intervjun bjöds till kaffe med dopp, då Jones fick svara på publikens frågor. De handlade om allt från den svårlästa klockan på kommunhuset och cykelbana till Ingels till föräldra-lösa barn från Irak och Nordafrika.

WALDEMAR LANDÉN

Mer läsning

Annons